ST25 GOLDEN CALF - Honored to accompany the "Festival honoring Vietnamese women entrepreneurs in France"

English French Russian
ST25 GOLDEN CALF - Honored to accompany the "Festival honoring Vietnamese women entrepreneurs in France"

 

According to Vietnam News Agency correspondent in France, on March 17th, in the capital city of Paris, the Vietnamese Women Entrepreneurs Association in France (AEEV) organized the Gala & Awards 2024 to honor the contributions of Vietnamese women to social activities in general, to the AEEV association in particular, and also to celebrate International Women's Day on March 8th.

With the theme “Gratitude and Honoring Vietnamese Businesswomen in France, the event attracted the participation of numerous influential female entrepreneurs within the Vietnamese community in this country, notably the presence of Mrs. Stéphanie Đỗ, the first Vietnamese woman to have held the position of Member of the French National Assembly.

ST25 GOLDEN CALF product was selected as a gift for this event is not only an affirmation of Sunrise Ins' rice quality but also a positive step in promoting the image of Vietnamese agricultural products  in the French and international markets.

The popularity of ST25 RICE GOLDEN CALF in fastidious markets like France is not only a clear testament to the quality and reputation of our products in the international market but also a story about connection and sharing cultural values through exported agricultural products.

-------------------------------------------------------------------

ST25 GOLDEN CALF - Vinh dự đồng hành cùng Ngày hội tôn vinh các nữ doanh nhân Việt Nam tại Pháp

Theo phóng viên TTXVN tại Pháp, ngày 17/3 tại thủ đô Paris, Hội nữ doanh nhân Việt cùng tiến tại Pháp (AEEV) đã tổ chức chương trình Gala & Awards 2024 nhằm tôn vinh những đóng góp của phụ nữ Việt Nam cho các hoạt động xã hội nói chung, cho hội AEEV nói riêng và cũng để mừng dịp Quốc tế Phụ nữ 8/3.

Với chủ đề “Tri ân và Tôn vinh Phụ nữ doanh nhân Việt tại Pháp” sự kiện đã thu hút sự tham gia của đông đảo nữ doanh nhân có ảnh hưởng trong cộng đồng người Việt tại nước này, đặc biệt là sự hiện diện của bà Stéphanie Đỗ, người phụ nữ Việt Nam đầu tiên từng giữ chức vụ Nghị sĩ Quốc hội Pháp.

Trong khuôn khổ chương trình, gạo ST25 Golden Calf  của Sunrise Ins được chọn làm quà tặng để thể hiện lòng biết ơn và tôn vinh đến sự cống hiến và thành tựu của những người phụ nữ Việt tài năng trong lĩnh vực kinh doanh.

Việc sản phẩm ST25 GOLDEN CALF được lựa chọn làm quà tặng cho sự kiện này không chỉ là sự khẳng định về chất lượng gạo của Sunrise Ins mà còn là một bước đi tích cực trong việc thúc đẩy hình ảnh của nông sản Việt Nam trên thị trường Pháp và thế giới.

Sự phổ biến của gạo ST25 GOLDEN CALF tại thị trường cao cấp như Pháp nói riêng và cộng đồng Châu Âu nói chung không chỉ là minh chứng rõ ràng cho chất lượng, uy tín của sản phẩm chúng tôi trên thị trường quốc tế mà còn là câu chuyện về sự kết nối, chia sẻ các giá trị văn hóa thông qua nông sản xuất khẩu.

 

Share:
Other news:
Zalo
Hotline